Debat og politik

Presset på Europa stiger igen

Af Peter Seier Christensen, NyeBorgerlige

Medlem af Folketinget, Sjællands Storkreds

Virkeligheden går ikke væk, selvom den bliver ignoreret.

EU’s grænseagentur, Frontex, har i årets første ti måneder registreret mere end 281.000 ulovlige grænsekrydsninger ved EU’s ydre grænse. Det er en stigning på 77 pct. sammenlignet med sidste år, og det højeste tal side 2016.

Antallet af ulovlige grænsekrydsninger er enormt. Alligevel gør magthaverne ikke noget.

En kynisk indvandringsideologi sender med løftet om asyl mennesker på en farefuld færd mod Europa uanset, at de ikke har et beskyttelsesbehov. Det sker helt uden tanke for, at de mennesker der bor i Europa også har ret til at have et hjem, ret til at blive fri for håbløse forsørgelsesbyrder, ret til at være i fred. Fremfor at hjælpe flere i nærområderne for færre midler, så sætter vi vores civilisation og hjemlande over styr.

Det bliver ikke bedre før incitamentet til at vandre ophører. Og dét incitament skal findes i katastrofale konventioner og uansvarlig lovgivning der er skabt i retslokalerne udenom vælgerne, der aldrig er blevet spurgt. Hvorfor skulle konventioner der er skrevet i en anden tid, eller lovgivning der udspringer af enkeltsager lede til gode resultater i det 21. århundrede?

Fremfor at tale åbent om, at de forældede konventioner og den dommerskabte lovgivning er problemet, vil vi ikke høre, ikke se, og ikke tale om problemerne. Vi skal tale åbent om behovet for at ændre, opsige og fravige konventioner.

Det eneste sted i verden, vi kan kalde hjem, er på spil. Presset stiger.

Virkeligheden går ikke væk, selvom den bliver ignoreret.

Kilde:

Kommentarer