Debat og politik

Symbolpolitik

Af Peter Seier Christensen, NyeBorgerlige

Medlem af Folketinget, Sjællands Storkreds

Hver dag skal jeg høre og læse om symbolpolitik, populisme, yderfløje mm. Ved I, hvad symbolpolitik er? Symbolpolitik er politik, som fremstilles som en løsning på problemer, men som ikke leverer. Enhver tale om ”stram” udlændingepolitik i Danmark er løgn. Problemet vokser år for år uden ophold. Så tro dem ikke, når de taler om at udlændingeproblemet er løst. Det er fuldstændig indlysende at se i statistikkerne, at det ikke er sandt.

Bemærk at det er ligegyldigt, hvem der har regeringsmagten, det lille “systemskifte” i 2001, at Inger Støjberg var udlændingeminister i perioden 2015 – 2019. Kurven stiger uændret, og det vil den fortsætte med at gøre så længe magtpartierne bestemmer. Det er op til dig.

Det nye regering vil lempe udlændingepolitikken. Værst er det, at den fuldstændig vil omkalfatre den måde flygtninge bliver set på. Den vil gøre det nemmere for flygtninge at blive i landet, hvis de tager en uddannelse eller får et job. Det vil sige, at den blander asylpolitik og arbejdsmarkedspolitik sammen. Husk på at flygtninge kan søge om arbejdstilladelse på lige fod med alle andre. Det er et dramatisk skred, som naturligvis vil gøre det meget mere attraktivt for asylansøgerne at søge til Danmark. Tidligere var det at søge asyl (i teorien) et spørgsmål at søge beskyttelse for en periode. I praksis er der tale om migranter, der misbruger asylbegrebet, men lad det ligge for nu. Men hvis det at søge asyl betyder, at man får en fortrin i forhold til at få arbejde og ophold i asyllandet, er det en total ændring af asylbegrebet. Det er angivelig Moderaterne, der har fået det ind i regeringsgrundlaget.

Danmark står foran sin undergang, hvis ikke der bliver grebet ind meget snart. Det er sandheden. Demografi er skæbne.

Peter Seier

Udlændingeordfører for Nye Borgerlige.

Kommentarer