Magaxin

Tag på øferie i Danmark – fx på skønne Lolland

Artiklen er sponsoreret.

Lolland er måske ikke den første danske ø, du overvejer at holde ferie på. Det ville nok snarere være øer som Bornholm, Fanø, Læsø, Samsø osv. Men Lolland er ikke noget at kimse ad, for øen er faktisk spækket med seværdigheder. Oven i det har Lolland et nymoderne og bæredygtigt badehotel i form af Hages Badehotel i skønne Rødby, hvor du kan gå i baren om aftenen og vågne op til morgenmad.

Besøg et nyt og moderne badehotel på Lolland

Ønsker du at få de vante rammer lidt på afstand, var det derfor ikke en dårlig idé at overveje at tage til et nyt og moderne badehotel Lolland. Nu er det selvfølgelig kun de færreste, der vil bruge hele opholdet på hotellets område. Har Lolland faktisk noget at byde på, der gør øen værd at udforske? Ja – har du en forkærlighed for at gå i naturen, kan du tage på vandretur langs Lollands lange kyster.

Tag i badeland eller på safari

Har du børn med, kunne du overveje at lægge vejen forbi Lalandia i Rødby, hvor de unge kan lege i vandet, og der også er mulighed for at spille minigolf. I kunne også tage på sælsafari i reservatet ved Nysted. Altså kan I fra et moderne badehotel på Lolland alligevel opleve lidt – der er også mulighed for at tage til Knuthenborg Safaripark på Knuthenborg-godset inden for safariparkens 2023-sæson.

Lolland tager imod jer

Ønsker du at læse mere om de mange oplevelser, Lolland byder på, kan du fx læse mere om dem ved at klikke ind på linket. Lolland er en skøn ø at holde ferie på, når du ikke er til fart over feltet, og at der hele tiden skal ske noget. Er du til sinds at blive i Danmark og slappe af, så var en øferie oplagt.

Kommentarer